Hajdúböszörményi diák az ország legjobb mezőgazdasági gépésze

2019. március 27-29-én rendezték meg Tokajban a mezőgazdasági gépész Szakma Kiváló Tanulója országos döntőjét. A diákoknak elméleti és gyakorlati tudásukról kellett számot adniuk. A hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium két diákja jutott be a döntőbe. Bánkus Zoltán I. helyezést, Molnár Sándor XIII. helyezést ért el, mindketten mentességet kaptak a szakmai vizsga alól. Bánkus Zoltán lett 2019-ben az ország legjobb mezőgazdasági gépésze, emellett fémmegmunkálásból a legjobb feladatmegoldásért különdíjban részesült.

A fiúk magukkal vitték a versenyre a legjobb mezőgazdasági gépészképző iskolának járó vándorserleget is, hiszen tavaly is a mi intézményünk hozhatta el a díjat. Bíztak benne, hogy vissza is fog kerülni. Teljesült a kívánságuk, egymást követő két évben széchenyis tanuló állt a dobogó legfelső fokára. Gratulálunk!

Felkészítő tanárok: Markóné Papp Magdolna, Marjai Antal, Hegedűs Antal, Tóth Sándor, Szabó Sándor


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/szechenyi_iskola/data/www/hbmgi.hu/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175