Főzőverseny

„EFOP-1.8.5-17 MENŐ MENZA A HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI SZÉCHENYIBEN” CÍMŰ PÁLYÁZAT

FŐZŐVERSENY

A LECSÓ „ÚJRAGONDOLVA”

Téma:

Lecsó készítése tetszőleges formában és ízesítésben 10 fő részére

Időpont:

2018. október 18. (csütörtök) 11.00 órától
Rövidített órák, minden óra megtartva

Helyszín:

Iskola

Csapatlétszám:

3 fő

  • diákcsapatok és dolgozói csapatok
  • csak a versenyzők vesznek részt a főzőversenyen, számukra a hiányzás igazolt
  • osztályonként/kollégiumi csoportonként maximum 2 csapat

Zsűri:

3 tagú szakácsokból álló szakmai értékelés

Díjazás:

1-3. helyezett csapatok értékes tárgyjutalomban részesülnek

Iskola biztosítja:

Csapatonként

  • 2 kg lecsó paprika
  • 1,5 kg paradicsom
  • 0,5 kg hagyma
  • 0,5 kg zsír
  • tüzelőfa

Csapat biztosítja:

További tetszőleges alapanyagok és bogrács (hús, szalonna, fűszerek, …)

Nevezés:

Nevezési határidő: 2018. október 16. (kedd) 16.00 óra. Az osztályfőnöktől kérhető nevezési lapon.